Onze werkwijze

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

De adviseurs, trainers en coaches van Bazalt beschikken over de meest recente inzichten uit de onderwijswetenschap. Velen van ons zijn betrokken bij de vertaling en ontwikkeling van de werkwijzen die we bieden. Bovendien hebben wij zelf ruime praktijkervaring in het onderwijs, waardoor wij weten hoe het eraan toe gaat op school. In de workshops, trainingen en coaching die wij verzorgen delen wij graag deze inzichten met jou. Oog voor jouw specifieke vraagstuk is ons vertrekpunt. Inspirerende en afwisselende werkvormen zijn ons handelsmerk. Een passende en duurzame oplossing is voor ons vanzelfsprekend. Graag geven we je alvast in vogelvlucht enkele suggesties om direct met de kennis van Bazalt aan de slag te gaan.

Interactieve presentatie

Met een Interactieve presentatie brengen wij schoolteams op een activerende manier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond optimale leerprocessen.

Workshops

In een workshop maak je in korte tijd kennis met een onderwerp en de toepassingsmogelijkheden in de praktijk.

Trainingen

In onze trainingen krijg je in één of meer dagdelen kennis over een thema of werkwijze. Je oefenent door toepassing in je eigen praktijk, zodat je ervaart wat de impact op het leren van jouw leerlingen is.

1:1 training & Coaching

We bieden unieke vormen van 1:1 training, buiten de klas, of direct in de klas: onze trainers staan letterlijk naast je om samen te kijken naar kansen voor je leerlingen én voor jou.

Opleidingen

In onze opleidingen kun je jezelf verdiepen in specifieke kennis en vaardigheden aanleren.

E-learning

Met onze e-learningmodules kun je zelf aan de slag met Marzano’s gedachtengoed!
Thuis of op het werk; op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Bazalt Uitgaven

Onze kennis over optimaal leren en lesgeven vindt u ook terug in onze uitgaven: boeken, infokaarten, lesmateriaal en digitale applicaties. Praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Je vindt ze in onze webwinkel