Nieuws / 31 augustus 2020

Onze Coronamaatregelen

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Het coronavirus raakt ons allemaal. Het zorgt voor moeilijke omstandigheden die vragen en bezorgdheid oproepen. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan. We willen jou zo veilig mogelijk van dienst blijven zijn. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM. Mochten deze adviezen wijzigen, zullen wij ons hier uiteraard aan houden.

Trainingen en evenementen

Voor alle trainingen en evenementen geldt dat ze (met een beperkt aantal plekken) onder voorbehoud worden gepland. Na inschrijving word je op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen die optreden in aanloop naar de training.

Bezoek aan onze vestigingen

Nog altijd zetten we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. We houden ons daarom aan een protocol. Op deze manier kunnen we de best mogelijke dienstverlening blijven bieden met oog voor de veiligheid en gezondheid van iedereen.

De belangrijkste punten uit ons protocol op een rij:

Behandeling en onderzoek (individueel en groepen)

  • Werkmaterialen worden regelmatig gedesinfecteerd
  • Anderhalve meter afstand tussen adviseur en kind(eren)
  • Waar mogelijk wordt onderzoeks- en behandelmateriaal gedupliceerd zodat kind(eren) en de volwassene ieder een eigen versie kunnen gebruiken

Training en scholing van (groepen) volwassenen

  • Er wordt te allen tijde gebruikt gemaakt van wegwerpbekers en -borden.
  • Er wordt desinfecterende handgel aangeboden bij binnenkomst.
  • De afstand tussen personen wordt visueel gemaakt om het gevoel van veiligheid te versterken
  • Jassen worden opgehangen aan de eigen stoel.

In het document in de bijlage vind je alle maatregelen die relevant zijn voor de kinderen en volwassenen met wie we werken.